+ Dronken doorgereden na aanrijding

Geplaatst op 24 november 2009, om 13:02 uur

VORDEN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 24 november een 37-jarige automobilist uit Vorden aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man had even daarvoor een parkeerde auto aan de Brinkerhof in Vorden aangereden.

De politie kreeg omstreeks 01:00 uur de melding dat er op de Brinkerhof een geparkeerde auto was aangereden. De veroorzaker zou zijn doorgereden. Naar aanleiding van het genoteerde kenteken, kon de politie even later deze bestuurder aanhouden. Zij troffen hem aan op de Slotsteeg in Vorden. De man was daar gestrand met pech aan zijn auto. Ook zijn auto was beschadigd. Hij bekende even daarvoor een aanrijding te hebben veroorzaakt. Een blaastest wees uit dat hij onder invloed was van alcohol. Hierop is de 37-jarige man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 1,2 promille blies. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Man zorgt voor overlast en pleegt vernieling

GROENLO – De politie heeft in de nacht van de nacht van maandag op dinsdag 24 november een 36-jarige man uit Groenlo aangehouden. Hij wordt ervan verdacht vernielingen te hebben gepleegd aan het huis van een buurtbewoner.

De politie kreeg omstreeks 01:30 uur de melding dat er bij een woning aan de Stoelenmatter in Groenlo een ruit kapot was gegooid. Na onderzoek ter plaatse, hield de politie even later de verdachte in zijn woning aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.