Vermiste Theo Menting uit Kilder nog niet terecht

Geplaatst op 21 november 2009, om 13:15 uur

Vermiste Theo Menting uit Kilder.KILDER – De politie heeft de verblijfplaats van de 58-jarige vermiste Theo Menting uit Kilder nog niet kunnen achterhalen. In de hoop meer tips en informatie over de vermiste man  binnen te krijgen, is zijn naam en foto voor publicatie vrij gegeven.

Tot nu toe kwam er slechts een enkele tip binnen, die overigens niet leidde tot het bekend worden van de verblijfplaats van de Kildenaar.

De auto van de man, een zwarte Suzuki Jimny, werd afgelopen donderdag 19 november aangetroffen op de Broekkant in Malden. Mogelijk heeft de auto daar al enkele dagen gestaan. De man zelf is nog spoorloos.

De 58-jarige man wordt sinds afgelopen donderdag 12 november vermist. Hij werkte die ochtend in Arnhem en is daar rond het middaguur in zijn auto vertrokken, maar daar niet aangekomen. Diezelfde dag heeft hij in Beuningen geld gepind.
Vanaf dat moment is, behalve het aantreffen van de auto, niets meer van hem vernomen. De politie heeft op dit moment geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Signalement
De man is ongeveer 1.80 m en heeft een gezet postuur. Hij heeft kort stekelig haar en is enigszins grijzend.
De politie heeft intussen zowel rond Kilder als in Malden en directe omgeving een SMS-alert verstuurd met het verzoek om informatie en tips.

Getuigen die informatie hebben over de verblijfplaats van Theo Menting of de auto al eerder dan donderdagmiddag in Malden hebben zien staan of daar bijzonderheden hebben gezien, wordt gevraagd hierover contact op te nemen met de politie in de Achterhoek via 0900-8844.

Vermiste Theo Menting uit Kilder.

suzuki jimny digitale briefing