+ Fietser gewond bij ongeval in Vorden - GelreNieuws.nl

+ Fietser gewond bij ongeval in Vorden

Geplaatst op 11 november 2009, om 14:11 uur

VORDEN – Een 55-jarige fietser uit Hengelo (Gld) raakte woensdagochtend 11 november gewond toen hij op de Zutphenseweg in Vorden in aanrijding kwam met een 19-jarige scooterbestuurder uit Vorden.

De hulpdiensten kregen omstreeks 07:30 uur de melding van het ongeval. Een 55-jarige man fietste op de Zutphenseweg richting Zutphen toen hij op een gegeven moment werd ingehaald door een 19-jarige jongen op zijn scooter. Bij deze inhaalmanoeuvre kwam de scooterrijder in aanraking met de fietser, waardoor beiden uit balans raakten en de fietser tegen een boom reed. De fietser is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bestuurders gewond bij aanrijding

EIBERGEN – Op dinsdagmiddag 10 november vond er op de Groenloseweg in Eibergen ter hoogte van een tankstation een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Beide bestuurders zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14:00 uur de melding van de aanrijding. Een 45-jarige automobilist uit Enschede reed over de Groenloseweg in de richting van Groenlo. Ter hoogte van een tankstation kwam hij in aanrijding kwam met een 82-jarige automobiliste uit Eibergen. De toedracht van de aanrijding is nog niet duidelijk en de politie vraagt daarom de mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren, te bellen met 0900-8844.

De man uit Enschede is met nek- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis en de vrouw werd met diverse snijwonden naar het ziekenhuis overgebracht. Beide auto’s moesten worden weggesleept.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com