+ Fietser gewond na aanrijding - GelreNieuws.nl

+ Fietser gewond na aanrijding

Geplaatst op 9 november 2009, om 16:26 uur

HEELWEG – Op zondagavond 8 november is een 37-jarige fietser uit Halle gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbus. De man is met een vermoedelijke hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 20:20 uur. De 28-jarige man uit Harreveld reed over de Landstraat in Heelweg, hij kwam vanuit de richting Halle. Vanuit de tegengestelde richting kwam de 37-jarige fietser aanrijden. Toen de twee elkaar passeerden botste de fietser door onbekende oorzaak tegen de voorkant van de bestelbus. De fietser kwam ten val en raakte gewond. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de exacte toedracht.

Tieners aangehouden na inbraak

BELTRUM – De politie heeft zondagmiddag 8 november zes tieners uit de gemeente Berkelland aangehouden nadat zij een leegstaande woning waren binnengedrongen.

De inbraak werd door een oplettende getuige aan de eigenaar van de woning gemeld. Toen hij bij de woning kwam hoorde hij dat er mensen in zijn leegstaande woning waren. Hij alarmeerde de politie. Ter plaatse troffen de agenten twee jongens en vier meisjes in de woning. De jongeren van respectievelijk 13, 14 en 15 jaar werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij konden na verhoor weer naar huis. De jongeren zijn aangemeld bij een jeugdpreventieproject waar een passende strafmaatregel zal worden opgelegd.

Racefietser gewond na botsing personenauto

AALTEN – Op zondagmorgen 8 november is een 64-jarige racefietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De man is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 11:55 uur. De racefietser reed over de Adm. De Ruyterstraat in Aalten, hij kwam vanuit de richting Dijkstraat. Een 19-jarige automobilist reed over de Heemskerkstraat en reed het kruispunt met de Adm. De Ruyterstraat op. De racefietser gaf de van rechts komende automobilist geen voorrang waardoor hij tegen de auto botste en ten val kwam. De man raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Motor gestolen

HEELWEG – Op zondagmiddag 9 november is er bij een horecagelegenheid aan de Twenteroute in Heelweg een motor gestolen.

De eigenaar had de motor rond 12:15 uur korte tijd geparkeerd bij de horecagelegenheid. Toen hij weer wilde vertrekken kwam hij tot de ontdekking dat zijn motor van het merk KTM, type 525 Racing was weggenomen. De motor was voorzien van kenteken MP-PJ-08. De politie heeft de motor als gestolen geregistreerd en heeft de diefstal in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com