+ Vier gewonden bij ongeval Doetinchem

Geplaatst op 6 november 2009, om 14:52 uur

DOETINCHEM – Bij een verkeersongeval aan de Bedrijvenweg in Doetinchem zijn donderdagmorgen 5 november vier personen gewond geraakt. Alle vier de gewonden zijn met borstklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 09:15 uur. Een 20-jarige automobiliste uit ’s-Heerenberg reed over de Bedrijvenweg in Doetinchem en wilde ter hoogte van de burg richting het centrum rijden. In de scherpe bocht verloor de vrouw de controle over het voertuig waardoor zij op de brug frontaal tegen de in tegengestelde richting naderende 53-jarige automobilist botste. De 53-jarige vrouw en haar drie inzittenden raakten gewond. Ze zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de exacte oorzaak van de aanrijding in onderzoek.

In de lucht geschoten bij straatroof

DIDAM – Een 50-jarige man uit Didam is in de nacht van donderdag op vrijdag 6 november van geld beroofd nadat hij had gepind aan de Wilhelminastraat in Didam. Bij de beroving is er in de lucht geschoten. Niemand raakte gewond.

De 50-jarige man ging rond 01:15 uur geld pinnen bij een automaat aan de Wilhelminastraat in Didam. Nadat hij gepind had werd hij door twee onbekende mannen beroofd. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de man geld afgeven. Tijdens dit incident is door één van de twee daders in de lucht geschoten. De twee onbekende mannen zijn vervolgens richting de Spoorstraat in Didam gevlucht. Ze zijn vervolgens aan de Spoorstraat in een auto gestapt en met hoge snelheid weggereden, vermoedelijk richting Zevenaar.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Vrouw aangehouden na mishandeling

DOETINCHEM – De politie onderzoekt een incident waarbij een 17-jarig meisje uit Aalten geslagen is. Het incident heeft zich donderdagmiddag 5 november voorgedaan en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden voor mishandeling.

De politie ontving rond 12:20 uur een melding van een mishandeling aan de Ambachtsstraat in Doetinchem. Het 17-jarig meisje  zou geslagen zijn door de 23-jarige vrouw. De politie kwam ter plaatse en heeft de 23-jarige vrouw aangehouden. Zij werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. De politie onderzoekt de aanleiding van het incident.

Houtdieven aangehouden

ULFT – Op donderdagavond 5 november heeft de politie een 24- en 36-jarige man op heterdaad betrapt op diefstal van hout.

De politie kreeg de melding rond 23:20 uur. Een getuige zag twee mannen met houten planken lopen en vond dat verdacht. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij het duo met de planken aan. Zij bleken het hout bij een houthandel aan de Oversluis in Ulft te hebben weggenomen. De mannen, beide afkomstig uit de gemeente Oude IJsselstreek, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn voor nader verhoor ingesloten. De politie onderzoekt de diefstal.