Twee zwaar gewonden bij ongeval Hengelo - GelreNieuws.nl

Twee zwaar gewonden bij ongeval Hengelo

Geplaatst op 8 november 2009, om 22:37 uur

foto 112Achterhoek-Nieuws.nl
HENGELO (G) – De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval dat op zondagavond 8 november op de Varsselseweg in Hengelo (Gld) plaatsvond. De twee mannen die in het bestelauto zaten, 26 en 30 jaar oud en beiden afkomstig uit Hengelo (Gld), zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding in het Gelderse Hengelo werd omstreeks 21.30 uur bij de alarmcentrale gemeld. Een auto zou over de kop geslagen zijn en één van de inzittenden zou bekneld in het voertuig zitten. Alle hulpverleningsdiensten rukten uit en een traumahelikopter werd opgeroepen. Ook werd de verkeersongevallendienst van de politie ingezet om een onderzoek in te stellen.

Uit een eerste onderzoek van de politie is gebleken dat de bestelauto, vermoedelijk bestuurd door de 30-jarige man, uit de richting Hengelo in een flauwe bocht rechtdoor is gereden. Het voertuig is tegen een boom gebotst en gedeeltelijk op zijn kant in een droge greppel beland. De 30-jarige man wist met hulp van een getuige uit het busje te komen; de 26-jarige man moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd. Beiden hebben onder andere ernstig beenletsel opgelopen. De toestand van de 26-jarige man is nog kritiek.