+ Fietsster gewond bij aanrijding

Geplaatst op 12 november 2009, om 18:41 uur

DOETINCHEM – Op woensdag 11 november vond er in Doetinchem een aanrijding plaats tussen een fietsster en een automobilist. De 73-jarige fietsster werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw uit Doetinchem fietste rond 14:00 uur in de Raadhuisstraat en wilde linksaf de Nieuwstad inslaan. Zij zag daarbij de 59-jarige automobilist uit Doetinchem, die haar achterop kwam rijden, over het hoofd. Dit had een aanrijding tot gevolg, waarbij de vrouw ten val kwam. Zij werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Met te veel alcohol op achter het stuur

BORCULO – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 12 november in Borculo een 37-jarige man uit Litouwen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Agenten controleerden de automobilist rond 01:45 uur op de Needseweg. Een blaastest gaf aan dat de bestuurder alcohol gedronken had. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,6 blies. Omdat de man niet in Nederland woonachtig is, moest hij de boete ter plekke betalen. Hieraan kon hij niet voldoen en zijn auto werd in beslag genomen. Zodra de man zijn boete heeft betaald mag hij zijn auto weer meenemen.

Winkelinbraak

DREMPT – In de nacht van dinsdag op woensdag 11 november is er ingebroken bij een winkel aan de Rijksweg in Drempt. Er werd onder andere kleding gestolen.

Men is binnengekomen door een raam te forceren. De dieven bleken de alarminstallatie te hebben gesaboteerd. Meerdere ruimtes werden doorzocht. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de inbraak te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).