+ Gewapende overval kapsalon in Zutphen - GelreNieuws.nl

+ Gewapende overval kapsalon in Zutphen

Geplaatst op 28 november 2009, om 16:52 uur

ZUTPHEN – Op vrijdagavond 27 november vond er een gewapende overval plaats op een kapsalon aan de Laarstraat in Zutphen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. 

Omstreeks 20:30 uur kwamen twee mannen de kapsalon binnen en bedreigden een personeelslid met een vuurwapen. De mannen gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Ze zijn waarschijnlijk op een scooter gevlucht in de richting van de Melatensteeg.

Eén van de mannen droeg een lange jas licht van kleur, een donkerkleurige petje en witte sportschoenen. Hij was tussen de 25 en 30 jaar oud. Smal postuur, 1.85-1.90 m lang.

De andere man droeg een zwarte leren jas.

De politie is direct een onderzoekt gestart. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800- 7000.

Twee mannen aangehouden na vechtpartij

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 november twee mannen (19- en 23-jaar uit Zutphen) aangehouden voor mishandeling. De twee waren betrokken bij een vechtpartij in het centrum van Zutphen.

Surveillerende agenten werden omstreeks 02:45 uur geïnformeerd door portiers over een vechtpartij in een uitgaansgelegenheid. De twee mannen bleken verantwoordelijk voor de vechtpartij en werden aangehouden. Zij werden meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Woninginbraak

JOPPE – Op vrijdag 27 november werd er ingebroken in een woning aan de Dommerholtsweg in Joppe. Er werden meerdere goederen weggenomen.

De dader(s) kwam binnen door een raam te forceren en ging er onder meer met sieraden vandoor. De politie is een onderzoek gestart.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com