+ Jongeman van schoenen beroofd - GelreNieuws.nl

+ Jongeman van schoenen beroofd

Geplaatst op 30 november 2009, om 18:33 uur

APELDOORN – De politie stelt een onderzoek in naar een beroving die zondagavond 29 november in het Oranjepark in Apeldoorn heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer werd van zijn schoenen beroofd en heeft zich maandagochtend bij de politie gemeld.

De politie ontving rond 19:50 uur een melding van een getuige die op de Kerklaan werd aangesproken door een jongeman. De jongeman liep daar zonder schoenen en vertelde dat hij in het Oranjepark was beroofd door meerdere personen. De getuige had geen telefoon bij zich en het slachtoffer zou bij buurtbewoners de politie alarmeren. De getuige belde bij thuiskomst de politie en agenten hebben in de omgeving van de Kerklaan en het Oranjepark gezocht. Zij hebben noch het slachtoffer, noch eventuele verdachten aangetroffen. Het slachtoffer heeft zich inmiddels gemeld en de politie stelt een onderzoek in.

Coniferen in brand

APELDOORN – Op zondagmiddag 29 november is er brand ontstaan in een coniferenhaag aan de Salomonszegel in Apeldoorn. De brandweer heeft de brand geblust.

De melding kwam rond 14:10 uur binnen bij de brandweer en politie. De brandweer had de brand snel onder controle. De coniferenhaag was ongeveer vijf meter breed. De brand is vermoedelijk ontstaan door brandstichting. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Jongens aangehouden na openlijk geweld

APELDOORN – De politie heeft op zondagmiddag 29 november twee 15-jarige jongens uit Apeldoorn aangehouden nadat zij twee leeftijdsgenoten hadden belaagd.  Niemand raakte er gewond.

Het conflict deed zich rond 16:30 uur voor op het winkelcentrum de Eglantier in Apeldoorn. Twee jongemannen liepen over het winkelcentrum toen zij werden aangesproken door een groep jongeren, dat zich bij een bankje op het winkelcentrum ophield. Het tweetal probeerde de jongeren te ontwijken waarop zij werden achtervolgd.

Bij een confrontatie zouden zij meerdere keren geslagen en geschopt zijn door onder andere de twee 15-jarige Apeldoorners. Een oplettende omstander zag het voorval en greep in. Hij sprak de groep toe waarop het tweetal veilig weg kon komen. Korte tijd later alarmeerden zij de politie. Ter plaatse hebben de agenten de twee Apeldoorners aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en konden na verhoor weer naar huis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com