+ Man met inbrekersspullen aangehouden

Geplaatst op 18 november 2009, om 17:03 uur

VAASSEN – Met behulp van een beveiligingsmedewerker heeft de politie in Apeldoorn in de nacht van dinsdag op woensdag 18 november een 37-jarige man uit Arnhem aangehouden. De man gedroeg zich verdacht en bleek in het bezit van inbrekerswerktuig.

Een beveiligingsmedewerker zag de man omstreeks 03:00 uur op de Eekterweg. De man merkte de beveiliger op en rende weg. Hij ging ervan door in een auto. De beveiliger alarmeerde de politie. Agenten konden de man op de afslag Apeldoorn/ Zutphen van de A50 staande houden. Hij bleek in het bezit van inbrekerswerktuig en werd meegenomen naar het politiebureau. De man is ingesloten voor nader verhoor.

Meisjes betrapt op winkeldiefstal

APELDOORN – De politie heeft dinsdag 17 november twee Apeldoornse meisjes, een 14- en een 17-jarige, aangehouden. De twee hadden parfum en sokken weggenomen bij een winkel aan de Hofstraat in hun woonplaats.

De twee werden omstreeks 14:35 uur betrapt door winkelpersoneel. Zij werden overgedragen aan de politie en meegenomen naar het politiebureau.

Beiden zijn aangemeld voor een jeugdpreventieproject waar een passende maatregel wordt opgelegd.

Man aangehouden na vernieling en geluidsoverlast

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 18 november een 51-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. De man had een ruit vernield van een woning aan de Casper Fagelstraat. Daarnaast had hij harde muziek aan staan. Dit veroorzaakte geluidsoverlast voor de buurtbewoners.

De politie kreeg omstreeks 00:20 uur twee meldingen binnen. De 51-jarige man bleek een ruit te hebben ingegooid. Daarnaast kwam uit zijn woning harde muziek. Hierop werd de man aangehouden voor vernieling en meegenomen naar het politiebureau. Zijn geluidsapparatuur werd in beslag genomen. De man werd ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden na  mishandeling

APELDOORN – De politie heeft dinsdag 17 november een 43-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mishandeling. De man mishandelde een plaatsgenoot op de Pieter de Hoochlaan.

De politie kreeg omstreeks 08:00 uur de melding van de mishandeling. De Apeldoorner reed op zijn scooter op de Pieter de Hoochlaan en werd afgesneden door een 43-jarige plaats-genoot in de auto. Hij kreeg daarop meerdere vuistslagen in zijn gezicht. Het slachtoffer liep hierbij letsel op in zijn gezicht en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De verdachte werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De man werd na verhoor in vrijheid gesteld. Aanleiding vormde een financiële kwestie tussen beide mannen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.