+ Man slaat medewerker hockeyfeest

Geplaatst op 22 november 2009, om 11:55 uur

ZUTPHEN – Een 38-jarige man uit Warnsveld heeft zaterdagavond 21 november aangifte gedaan van mishandeling. Hij werd buiten het gebouw van een sportclub aan het Jelle Zijlstrapad in Zutphen, in zijn gezicht geslagen.

Het incident vond omstreeks 23.30 uur plaats. Tijdens een feestavond in het gebouw van de sportclub, kregen enkele bezoekers onenigheid. Eén van hen werd wegens zijn gedrag uit het gebouw gezet en bij het verlaten daarvan, sloeg hij één van de medewerkers van de avond in het gezicht. De politie doet nader onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bestuurder gewond bij eenzijdig ongeval

TWELLO – Bij een eenzijdig ongeval op de Rijkssstraatweg in Twello, is zaterdagavond 21 november een 41-jarige man uit Teuge gewond geraakt. Zijn auto kwam op de kop in een weiland tot stilstand. De bestuurder was wel aanspreekbaar en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek alcohol te hebben gedronken.

De man reed omstreeks 23.10 uur, in zijn auto in de richting Twello en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. Hij botste vervolgens tegen een zuil van een inrit en kwam daarna op zijn kop in een weiland tot stilstand. Bij een blaastest ter plaatse bleek dat de man alcohol had gedronken. In het ziekenhuis is van hem een bloedproef genomen. De uitslag daarvan is over enkele dagen bekend. Het rijbewijs van de man is ingenomen.