+ Zutphenaar bekent woninginbraak Warnsveld - GelreNieuws.nl

+ Zutphenaar bekent woninginbraak Warnsveld

Geplaatst op 10 november 2009, om 13:56 uur

ZUTPHEN – De politie heeft maandag 9 november een 24-jarige man uit Zutphen aangehouden die verdacht wordt van de diefstal uit een woning aan de Rhienderinklaan in Warnsveld.

Op zondag 13 september vond er een woninginbraak plaats in de Rhienderinklaan in Warnsveld. De dader wist toentertijd te ontkomen. Naar aanleiding van een ingesteld onderzoek, heeft de politie maandag een 24-jarige man uit Zutphen aangehouden. De Zutphenaar is verhoord en heeft een bekennende verklaring afgelegd. De politie heeft de man met een dagvaarding weer heengezonden.

Fietsers op de bon

BRUMMEN – De politie heeft maandagochtend 9 november op de Zutphensestraat in Brummen een controle gehouden op het voeren van fietsverlichting. Hierbij werden totaal 7 fietsers bekeurd.

De politie heeft deze controle gehouden om in deze donkere periode een belangrijke bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid. Goede fietsverlichting is erg belangrijk voor de zichtbaarheid van fietsers, zeker nu het weer vroeg donker wordt. Deze controle is onderdeel van een reeks controles op fietsverlichting die de politie uitvoert de komende tijd.

De fietsers zonder (goede) verlichting kregen een bekeuring van 35, -. Tijdens deze landelijke actie geeft de politie bekeurde fietsers een setje ledlampjes zodat zij hun verdere reis veilig kunnen vervolgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com