+ Auto’s opengebroken om airbags

Geplaatst op 3 december 2009, om 17:54 uur

NUNSPEET – In de nacht van woensdag op donderdag 3 december is er bij een zestal auto’s in Nunspeet ingebroken. Bij vier auto’s werd de airbag weggenomen.

De auto’s stonden geparkeerd aan De Buntehof (2x), De Buntezoom, Het Groene Portaal en Zwolsewegje en de Molenweg. Alle eigenaren constateerden de inbraak ’s ochtends. Zij hadden allen hun auto’s de avond ervoor afgesloten achtergelaten. De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt mensen die iets gehoord en/of gezien hebben om de politie te bellen via 0900-8844.

Kwekerijapparatuur in beslag genomen

ERMELO – De politie heeft op dinsdagmiddag 1 december in een woning aan de Lion Cachetstraat in Ermelo apparatuur voor het kweken van hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

De politie kwam de apparatuur tegen tijdens een onderzoek van het regionale vuurwerkteam. De hoeveelheid vuurwerk die werd aangetroffen was zeer gering. Op de zolder van de woning werden enkele hennepplanten aangetroffen in een speciale kast, compleet met professionele apparatuur. De apparatuur en de planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De bewoner van de woning is uitgenodigd om op het politiebureau een verklaring te komen afleggen. De politie maakt proces-verbaal op.

Sieraden buit bij woninginbraak

HATTEM – Bij een woning aan de Kastanjelaan in Hattem is woensdagavond 2 december ingebroken. Er werden sieraden weggenomen.

De bewoonster was tussen 18:30 en 18:45 uur even de hond uitlaten. Men is binnengekomen door een deur te forceren. Er zijn sieraden weggenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die rondom dat tijdstip iets gehoord en/of gezien hebben om de politie te bellen met 0900-8844.