+ Fietser gewond bij aanrijding

Geplaatst op 3 december 2009, om 17:53 uur

’s HEERENBERG – Op woensdag 2 december heeft er in ’s-Heerenberg een aanrijding plaatsgevonden tussen een 41-jarige automobilist uit die plaats en een 27-jarige fietser uit Duitsland.

De politie kreeg rond 16:50 uur de melding van het ongeval. Toen de automobilist over de Emmerikseweg reed, was de fietser plotseling de weg overgestoken. De bestuurder kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser belandde op de voorruit van de auto en kwam ten val, waardoor hij onder andere gewond raakte aan zijn hoofd. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbraak woning

GAANDEREN – Tussen dinsdag en woensdag 2 december is er ingebroken in een woning aan de Hoofdstraat in Gaanderen. Het is nog onduidelijk wat er is weggenomen.

Men is binnengekomen door een raam te forceren. Meerdere kamers zijn doorzocht. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Woninginbraak

’s HEERENBERG – Op woensdag 2 december is er ingebroken in een woning aan de Van Esserenstraat in
‘s-Heerenberg. Er werden sieraden gestolen.

De inbraak heeft overdag plaatsgevonden. Men heeft een raam geforceerd om binnen te komen. Meerdere kamers zijn doorzocht. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Man bestolen van geld

GAANDEREN – Op woensdag 2 december is een 79-jarige man in Gaanderen bestolen van zijn geld, nadat hem door een jonge vrouw was gevraagd of hij geld kon wisselen.

De man uit Doetinchem was net bij een supermarkt aan de Hoofdstraat geweest. Hij werd daar omstreeks 14:30 uur op de parkeerplaats aangesproken, door een jonge vrouw die geld wilde wisselen. Toen de man zijn portemonnee tevoorschijn haalde, heeft de onbekende vrouw kans gezien om meerdere biljetten uit zijn portemonnee te halen. Toen de man doorhad dat hij was bestolen, was de vrouw al verdwenen. De politie blijft waarschuwen voor dergelijke praktijken. Ze komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze diefstal. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).