+ Geld en rookwaar buit bij snelkraak tankstation

Geplaatst op 1 december 2009, om 17:26 uur

BEEK – Bij een tankstation aan de Arnhemseweg in Beek heeft in de nacht van maandag op dinsdag 1 december een zogeheten snelkraak plaatsgevonden. Hierbij is een onbekende hoeveelheid rookwaar en geld weggenomen.

De politie kreeg omstreeks 04:30 uur de melding van de inbraak. Men is het tankstation binnengekomen door een deur te forceren. Vervolgens heeft men uit de kast met rookwaar een onbekende hoeveelheid sigaretten meegenomen. Ook een kluisje met inhoud is buitgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Inbraak supermarkt

GENDRINGEN -Bij een supermarkt aan de Grotestraat in Genderingen is in de nacht van maandag op dinsdag 1 december ingebroken. Het is nog onduidelijk wat er precies is buitgemaakt.

De politie kreeg om 03:15 uur de melding van de inbraak. Men is binnengekomen door een ruit te forceren. Binnen zijn enkele kasten en lades vernield. Het is nog onduidelijk of er daadwerkelijk goederen zijn weggenomen. De politie onderzoekt de inbraak.

Woninginbraak

DOETINCHEM – In een woning aan de Henry Dunantlaan in Doetinchem is in het weekend van 28 november ingebroken. Er wordt in ieder geval een computer en televisie gemist.

De bewoners ontdekten maandagochtend bij thuiskomst, dat er was ingebroken. Zij hadden hun woning zaterdag 28 november om 14:00 uur verlaten. Men is binnengekomen door een raam te forceren. Een computer en een televisie zijn bij de inbraak buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek.