+ Automobiliste 2x in de fout

Geplaatst op 19 december 2009, om 14:26 uur

LICHTENVOORDE – Een 25-jarige automobiliste uit Vragender is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december twee keer betrapt op rijden onder invloed.

De politie controleerde de automobiliste rond 23.30 uur op de Dijkstraat in Lichtenvoorde op het gebruik van alcohol. De blaastest gaf aan dat de vrouw teveel had gedronken. Zij is hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor ademanalyse. Deze gaf 1,7 promille aan. Het rijbewijs van de vrouw werd hierop ingenomen en tegen haar is procesverbaal opgemaakt.

Rond 01.00 uur betrapten politieagenten de automobiliste op de Aaltenseweg wederom achter het stuur, terwijl haar rijbewijs was ingenomen en ze een rijverbod had. De vrouw werd hierop opnieuw aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldieven ingerekend

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem heeft vrijdagavond 18 december een 22-jarige vrouw uit Gaanderen en een 16-jarige jongeman uit Bulgarije aangehouden voor winkeldiefstal.

De politie kreeg rond 19.30 uur van een oplettende winkeleigenaar de melding van vermoedelijke diefstal bij een kledingwinkel aan de Hamburgerstraat. Toen de agenten de verdachten staande hielden, bleek dat zij mogelijk uit meerdere winkels gestolen kleding bij zich hadden. Zij zijn hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Man aangehouden voor poging tot diefstal met geweld

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem heeft in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december een 22-jarige man uit Gendringen aangehouden op verdenking van poging tot diefstal met geweld eerder die avond.

De politie kreeg rond 23.30 uur de melding dat een 38-jarige Doetinchemse op de Raadhuisstraat was vastgegrepen en meegesleurd door een man. De vrouw begon te schreeuwen en wist te ontkomen. De politie kon op basis van het signalement van de vrouw even later de verdachte aanhouden. De politie onderzoekt het voorval.