+ Diefstal uit kassa van ijsbaan - GelreNieuws.nl

+ Diefstal uit kassa van ijsbaan

Geplaatst op 1 december 2009, om 17:22 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 1 december in Apeldoorn een 16-jarig meisje en een 24-jarige man aangehouden. Zij bleken geld uit een kassa van de ijsbaan te hebben gestolen.

De politie kreeg rond 04:00 uur de melding van een beveiligingsmedewerker dat er twee personen in de tent van de ijsbaan aan het Raadhuisplein hadden gelopen. Toen agenten ter plekke kwamen, bleken zij richting het Stationsplein te zijn gefietst. Daar hielden de agenten het meisje en de man aan voor het betreden van een afgesloten terrein. Zij bekenden vervolgens een gering geldbedrag uit de kassa van de ijsbaan te hebben gestolen. Beide Apeldoorners zijn daarop meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Het gestolen geldbedrag is in beslag genomen.

Graafmachines van bedrijfsterrein gestolen

APELDOORN – Afgelopen weekend zijn vanaf een bedrijfsterrein aan de Paramariboweg in Apeldoorn meerdere graafmachines gestolen.

De diefstal heeft plaatsgevonden tussen zaterdag 28 en maandag 30 november. Bij de diefstal werd een hek vernield. Het is nog onduidelijk waarmee de machines van het merk Bobcat zijn vervoerd, maar een vrachtwagen is het meest aannemelijk. De machines zijn wit met zwarte cabines en de banden zijn voorzien van oranje velgen. De politie heeft de diefstal in onderzoek. Indien men bruikbare tips heeft, bel dan graag met de politie via 0900 -8844.

Scooterrijdster gewond bij aanrijding

APELDOORN – Op maandag 30 november heeft er in Apeldoorn een aanrijding plaatsgevonden, tussen een 39-jarige automobilist en een 16-jarige scooterrijdster.

De automobilist uit Apeldoorn reed rond 16:40 uur over de Anklaarseweg. Toen hij linksaf wilde slaan, zag hij het Apeldoornse meisje, dat op het fietspad reed over het hoofd. Dit had een aanrijding tot gevolg waarbij de 16-jarige ten val kwam. Zij raakte onder andere gewond aan haar nek en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com