Man op scooter aangereden in Doetinchem

Geplaatst op 7 december 2009, om 17:24 uur

Onderzoekers van de politie doen een remproef op de plaats van het ongeval. foto 112Achterhoek-Nieuws.nl
DOETINCHEM –
Maandag 7 december is een 34-jarige man uit Doetinchem gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een 19-jarige automobilist uit Terborg op het kruispunt van de Burg. Van Nispenstraat en de Hofstraat in Doetinchem.

De aanrijding vond rond 12:30 uur plaats. Het gaat om een kruispunt met verkeerslichten. De scooterrijder reed vanaf de Burg. Van Nispenstraat het kruispunt op en werd geschept door de op dat moment over de Hofstraat naderende automobilist. De scooterrijder is met meerdere kneuzingen naar het ziekenhuis vervoerd, maar mocht het ziekenhuis na behandeling vanmiddag weer verlaten.

De Verkeersongevallendienst van de politie stelde een onderzoek in en ook zijn diverse betrokkenen en getuigen gehoord. Vermoedelijk is de op de Hofstraat rijdende automobilist door rood gereden. In verband met het politieonderzoek is de Hofstraat in beide richtingen afgesloten geweest. Als het onderzoek is afgerond en de bevindingen onveranderd blijven maakt de politie proces-verbaal op tegen de automobilist.