+ Mishandeling op station Ermelo - GelreNieuws.nl

+ Mishandeling op station Ermelo

Geplaatst op 8 december 2009, om 17:12 uur

ERMELO – Op zondagavond 6 december hebben jongeren op het station in Ermelo een 42-jarige man mishandeld. De politie komt graag in contact met getuigen van deze mishandeling.

De man werd om 19:30 uur belaagd door een groep jongeren. De 42-jarige werd meerdere malen geschopt en geslagen door meerdere jongens. Hij liep daardoor onder andere een kneuzing aan zijn ribben op. De politie heeft inmiddels vier jongens uit Ermelo, in de leeftijd variërend van 14 tot 16 jaar, aangehouden. Om en duidelijk beeld van het incident te krijgen, is de politie dringend op zoek naar getuigen en tips van deze mishandeling. Men kan hiervoor bellen via 0900-8844.

Poging diefstal brandstof uit vrachtwagentank

WAPENVELD – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 8 december in Wapenveld een 27-jarige man uit die plaats en een 17-jarige jongen uit Heerde aangehouden voor poging tot diefstal van diesel uit een vrachtwagen.

De politie kreeg rond 05:15 uur de melding dat twee personen diesel uit een vrachtwagen, die langs de Lagestraat geparkeerd stond, hadden willen stelen. De eigenaar van de vrachtwagen had hen betrapt en hen staande gehouden. Toen agenten ter plekke kwamen droeg de man de twee over en werden beiden aangehouden voor de poging tot diefstal van de brandstof. Bij de aanhoudingen werden een kleine hoeveelheid drugs en inbrekerswerktuig aangetroffen. Deze goederen zijn, evenals als de auto van de 27-jarige verdachte, in beslag genomen. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Beiden krijgen proces-verbaal tegen zich opgemaakt.

Getuigen woninginbraken gezocht

ELBURG/DOORNSPIJK – De politie is een onderzoek gestart naar een inbraak in een woning aan de Rolklaver in Elburg en in een woning aan de Bijenkamp in Doornspijk. Voor beide inbraken komt de  politie graag in contact met mensen die iets van de inbraken hebben gezien of daarover informatie hebben. In Elburg zoekt men een man met een hondje.

De inbraak in de woning aan de Rolklaver in Elburg werd vrijdagavond 4 december ontdekt. Men had een raam geforceerd en de woning doorzocht. De bewoners missen in ieder geval sieraden. Uit onderzoek blijkt dat er twee mannen rond 19:15 uur bij de betreffende woning zijn weggelopen. De twee, tussen de 30 en 35 jaar en ongeveer 1.70 á 1.80 meter lang, waren donker gekleed. Zij liepen weg via het paadje Weegbree, richting de Voort/Hertenkamp. Een getuige is er achteraan gegaan maar is de mannen in die omgeving kwijt geraakt. Hij is daar een man met een hond tegen gekomen. Deze man heeft de daders zeer waarschijnlijk ook gezien. De politie doet een speciaal beroep op deze man om zich te melden.

Doornspijk

De inbraak in de woning aan de Bijenkamp in Doornspijk werd op zaterdag 5 december gepleegd. Er werden sieraden buitgemaakt. Buurtbewoners zagen rond 18:00 uur 3 mannen die mogelijk met de inbraak te maken hebben. De mannen zijn tussen de 20 en 25 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Eén van hen had een opvallende glimmende, lange jas aan met bontkraag. Ze waren allemaal donker gekleed. Ze zijn uiteindelijk in een auto (laag model) gestapt die bij de kruising Oude Harderwijkerweg/ Doornenkamp stond. Mogelijk dat er mensen een dergelijke auto is opgevallen met 3 personen erin.

De politie is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com