+ Rookwaar buit bij snelkraak Doetinchem - GelreNieuws.nl

+ Rookwaar buit bij snelkraak Doetinchem

Geplaatst op 15 december 2009, om 20:02 uur

DOETINCHEM – In de nacht van maandag op dinsdag 15 december is er ingebroken in een supermarkt aan de Slotlaan in Doetinchem. De kraak was gericht op sigaretten.

Een getuige hoorde rond 02:45 uur glasgerinkel bij de betreffende supermarkt en alarmeerde direct de politie. Toen deze ter plaatse arriveerde, bleek er een ruit vernield. Hierdoor is men binnengekomen. De daders zijn er met een onbekende hoeveelheid rookwaar vandoor gegaan. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Automobilist botst op boom

BREDEVOORT – Een 74-jarige automobilist uit Bredevoort raakte maandagavond 14 december gewond toen hij op de Winterswijksestraat in Bredevoort tegen een boom aanreed.

Een voorbijganger zag omstreeks 19:00 uur een auto tegen een boom op de bovengenoemde locatie en vertrouwde deze situatie niet helemaal. Toen hij ging kijken, trof hij naast de auto de 74-jarige bestuurder die verklaarde even daarvoor tegen de boom aangereden te zijn. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de bestuurder is met botbreuken per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie vermoedt dat de autoruiten enigszins beslagen of bevroren waren waardoor de bestuurder onvoldoende zocht had met de aanrijding als gevolg. De man verklaarde zelf geen gordel te hebben gedragen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com