+ Twee gewonden bij botsing met boom Ermelo

Geplaatst op 17 december 2009, om 20:41 uur

foto Jordy Delwel www.112nwv.nlERMELO – Een 27-jarige automobilist uit Ermelo is woensdagavond 16 december op de Leuvenumseweg in Ermelo tegen een boom gereden. De automobilist en de 25-jarige passagier uit Deventer zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen de melding omstreeks 21:30 uur. De man reed over de Leuvenumseweg bij Ermelo in de richting van Ermelo. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg en botste tegen een boom aan de rechterkant van de weg. De brandweer heeft de bestuurder uit de auto bevrijd. Zowel de bestuurder als de passagier raakten gewond. De bestuurder liep rug- en nekletsel op. De 25-jarige vrouw had onder andere pijnklachten in haar buik. Beiden werden door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Kinderen naar ziekenhuis na aanrijding Ermelo

ERMELO – Op woensdagochtend 16 december vond er op de Leeuwerikstraat in Ermelo een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een personenauto. Drie personen, van wie twee kinderen van 2 en 4 jaar, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 09:30 uur de melding van de aanrijding. Een 53-jarige man uit Ermelo reed in zijn bestelauto over de Leeuwerikstraat, in de richting van de

Jongen (12) betrapt op afsteken illegaal vuurwerk

HEERDE – De politie heeft woensdag 16 december een 12-jarige jongen de gemeente Heerde verhoord over het afsteken van illegaal vuurwerk.

De politie kreeg omstreeks 10:30 uur een melding dat de jongen bij een school aan de Eperweg in Heerde was betrapt op het afsteken van illegaal vuurwerk. Ter plaatse troffen de agenten de 12-jarige jongen aan, hij bleek het vuurwerk afgestoken te hebben. De politie heeft de jongen aangemeld bij een jeugdpreventieproject waar een passende strafmaatregel zal worden opgelegd.

Telgterweg. Hij hield in een bocht vermoedelijk niet voldoende rechts, waardoor een aanrijding ontstond met de tegemoetkomende 41-jarige automobiliste uit Ermelo. Deze vrouw en de twee kinderen die bij haar in de auto zaten zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Beide auto’s moesten worden weggesleept.