+ Warnsvelder gepakt na ruzie in Zutphen

Geplaatst op 19 december 2009, om 14:35 uur

ZUTPHEN – De politie in Zutphen heeft in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december een 26-jarige man uit Warnsveld aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling.

De politie kreeg rond 00.30 uur de melding van een opstootje bij een horecagelegenheid aan de Nieuwstad. Ter plaatse troffen de agenten twee mannen van 21 en 18 jaar uit Zutphen die verklaarden aangifte te willen doen van mishandeling en vernieling tegen de man uit Warnsveld. De Warnsvelder is hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie onderzoekt het voorval.

Lochemer aangehouden na heling fiets

LOCHEM – De politie in Lochem heeft vrijdagavond 18 december een 33-jarige man uit Lochem aangehouden op verdenking van heling van fietsen.

Een 38-jarige Lochemmer had begin december aangifte gedaan van diefstal van twee fietsen uit zijn schuur. Hij zag vrijdag dat vermoedelijk zijn fietsen via internet werden aangeboden. Hij heeft hierop de politie gebeld en is naar de aanbieder van de fietsen aan de Nassaulaan in Lochem toegegaan. De aanbieder is door de politie aangehouden op verdenking van heling en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.