+ Automobilist botst op boom door gladheid

Geplaatst op 8 januari 2010, om 15:56 uur

LOCHEM – Een 25-jarige automobilist uit Neede is donderdagmiddag 7 januari gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gebotst. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 13:00 uur. De automobilist reed over de Ampsenseweg in Lochem en verloor in een bocht vermoedelijk door gladheid de controle over zijn voertuig. De automobilist schoot vervolgens door en botste tegen een boom. Hij raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Hennepkwekerij ontmanteld

TWELLO – Op donderdagmorgen 7 januari heeft de politie in een pand aan de Oude Rijksstraatweg in Twello een hennepkwekerij ontmanteld. Er werd in ruim 360 hennepplanten aangetroffen. Er is niemand aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. Na onderzoek bleek dat er een inwerking zijnde hennepkwekerij in het pand gevestigd zat. Er werden diverse kwekerijbenodigdheden en ruim 360 hennepplanten aangetroffen. De planten en benodigdheden zijn door de politie in beslag genomen en vernietigd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Woninginbraak

GORSSEL – Tussen donderdagochtend en –middag 7 januari is er ingebroken in een woning aan de Thuyalaan in Gorssel. Er is onder andere een geldbedrag buitgemaakt.

De bewoners waren enkele uren afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een deur open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Woninginbraak

EEFDE – Tussen donderdagmorgen en –avond 7 januari is er ingebroken in een woning aan de Raadhuisstraat in Eefde. Of er iets is gestolen is nog niet bekend.

Men is binnengekomen door een ruit in te gooien. De politie heeft de inbraak in onderzoek.