+ Inbreker op heterdaad betrapt - GelreNieuws.nl

+ Inbreker op heterdaad betrapt

Geplaatst op 30 januari 2010, om 14:23 uur

APELDOORN – Een 28-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 januari op heterdaad betrapt bij een inbraak in een pand aan de Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn. De man is ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg rond 01.45 uur de melding, dat er een inbraakalarm afging bij het zwembad aan de Laan van Zevenhuizen. Agenten die ter plaatse gingen betrapten de man op heterdaad toen hij in het restaurantgedeelte goederen, naar later bleek onder meer drank en snoepgoed, wegnam
De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor nader verhoor.

Sieraden en geld weggenomen uit woning

APELDOORN – Uit een woning aan de Turandotstraat in Apeldoorn heeft een onbekende vrouw vrijdagmiddag 29 januari sieraden en geld weggenomen.

Omstreeks 15.00 uur stond een vrouw voor de deur van de woning. Zij gaf aan dat zij graag in de woning wilden kijken in verband met een lekkage. De vrouw werd vervolgens de woning binnengelaten. In een onbewaakt ogenblik heeft de vrouw vervolgens sieraden en geld weggenomen, waarna ze is vertrokken. Het signalement van de vrouw is als volgt: 20 à 25 jaar oud, ± 1,60 m., donker blond half lang haar, donkere jas. De politie onderzoekt de zaak.