Inbrekers slaan hun slag in Gemeente Lochem - GelreNieuws        

Inbrekers slaan hun slag in Gemeente Lochem

Geplaatst op 11 januari 2010, om 16:28 uur

breekijzerLOCHEM – Tussen zaterdagavond en zondagavond 10 januari is er in verschillende plaatsen in de gemeente Lochem totaal vier keer ingebroken. In drie van de gevallen werd daadwerkelijk ook wat weggenomen.

In de nacht van zaterdag op zondag 10 januari werd uit een horecazaak aan de Bierstraat in Lochem een laptop ontvreemd.  Hoe men de zaak is binnen gekomen is niet geheel duidelijk. Van achter de bar werd de laptop weggenomen.

In de nacht van zaterdag op zondag 10 januari werd een inbraak geplaagd in een woning aan de Egginkskamp in Eefde, waarbij enkele sieraden zijn ontvreemd. Om binnen te komen werd een raam geforceerd.

Bij een inbraak in een woning aan de De Kamp in Laren, gemeente Lochem, is zondag 10 januari onder andere een flatscreen – televisie weggenomen. De inbraak werd ’s avonds rond 20.00 uur gemeld. Men is binnen gekomen door een raam te forceren.

Zondagmiddag  vond een poging tot diefstal plaats uit een woning aan de Heideweg in Harfsen. Er wordt tot nu toe niets vermist. Door een raam te openen kon men de woning binnen klimmen. Uit de woning wordt niets vermist. De poging tot de diefstal vond plaats in de periode na 15.00 uur in de middag tot in het begin van de avond.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt tips en getuigen, die zich kunnen melden via 0900-8844.