+ Twee gewonden bij eenzijdig ongeval in Teuge

Geplaatst op 29 januari 2010, om 14:04 uur

TEUGE – Een 40-jarige automobiliste uit Wilp en haar 12-jarige dochter zijn donderdagochtend 28 januari gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. Ze zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 08:20 uur. De 40-jarige automobiliste reed over de Teugseweg in Teuge. In een bocht naar rechts raakte de auto in de slip waardoor de automobiliste de controle over het voertuig verloor. Ze botste op een zwerfkei waardoor de auto over de naastgelegen sloot werd gelanceerd. De auto schoot door een hekwerk en kwam in een voortuin tot stilstand. De brandweer heeft het dak van de auto opengeknipt om moeder en dochter uit de auto te bevrijden. Ze waren gewond geraakt en zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Teugseweg is korte tijd afgesloten geweest.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Ruim 200 boetes bij snelheidscontrole in Lochem

LOCHEM – Op donderdagmorgen 28 januari heeft de politie op twee locaties in Lochem op snelheid gecontroleerd. In totaal zijn er 239 overtredingen geconstateerd.

Op de Kwinkweerd is de maximum toegestane snelheid 50 kilometer per uur. 104 automobilisten reden er te snel. Er zijn 713 bestuurders gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 84 kilometer per uur.

De maximum toegestane snelheid op de Zutphenseweg (gedeelte binnen bebouwde kom) is ook 50 kilometer per uur. In totaal werden hier 819 bestuurders gecontroleerd. 135 van hen reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 82 kilometer per uur.