+ Duitser in gestolen auto aangehouden

Geplaatst op 18 februari 2010, om 20:06 uur

LICHTENVOORDE – De politie heeft op woensdag 17 februari een 43-jarige man uit Sudlohn (Duitsland) aangehouden op verdenking van heling van een auto.

Surveillerende agenten zagen op dinsdag 16 februari omstreeks 14.00 uur een auto, voorzien van een Deens kenteken, geparkeerd staan. De agenten besloten het kenteken te controleren, hieruit bleek dat de auto geregistreerd stond als gestolen. De politie heeft later de bestuurder van de auto aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De auto is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Gewonde bij aanrijding

DOETINCHEM – Op woensdag 17 februari is een 16-jarig meisje uit Doetinchem gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Zelhemseweg in Doetinchem.

Het meisje reed omstreeks 17.45 uur met haar fiets over het fietspad van de Zelhemseweg. Aan het einde van het fietspad wilde zij de weg oversteken. Tijdens het oversteken verleende zij geen voorrang aan een 58-jarige Doetinchemse automobiliste die over de rijbaan van de Zelhemseweg reed. Het meisje raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.