+ Fietsster gewond bij aanrijding in Zutphen - GelreNieuws.nl

+ Fietsster gewond bij aanrijding in Zutphen

Geplaatst op 12 februari 2010, om 13:45 uur

ZUTPHEN – Een 49-jarige fietsster uit Zutphen is donderdagavond 11 februari gewond geraakt na een aanrijding met een 23-jarige automobilist. De vrouw is met heupklachten  overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 20:00 uur. De automobilist kwam vanaf de Oude IJsselbrug en reed richting de IJsselkade in Zutphen. Hij zou afgesneden zijn door een voorganger die op het laatste moment van rijbaan gewisseld zou zijn. De 23-jarige automobilist uit Rijswijk moest hierdoor uitwijken en kwam net voorbij de verkeerslichten tot stilstand. Toen hij vervolgens door wilde rijden zag hij de van rechts komende fietsster vermoedelijk over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De fietsster kwam ten val en raakte gewond. Ze is met heupklachten door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Woninginbraak

TWELLO – Tussen donderdagmiddag en –avond 11 februari is er ingebroken in een woning aan de Basseltlaan in Twello. Er is onder andere een geldbedrag buitgemaakt.

De bewoners waren enkele uren afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een raam open te breken. De hele woning is doorzocht. De politie heeft de inbraak in onderzoek.