Gewapende overval op Action Lichtenvoorde

Geplaatst op 26 februari 2010, om 10:35 uur

foto 112Achterhoek-Nieuws.nlLICHTENVOORDE – Vrijdagochtend 26 februari rond 8.00 uur, vond een gewapende overval plaats op de Action-winkel aan de Vragenderweg in Lichtenvoorde. Niemand raakte gewond. De dader is te voet gevlucht.

De overvaller heeft aanvankelijk even voor 08.00 uur, buiten de winkel medewerkers van de winkel opgewacht. Toen zij arriveerden werden ze onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen de winkel in te gaan en geld af te geven. De verdachte is daarna te voet gevlucht.

De politie is direct een onderzoek gestart, waarbij de omgeving werd afgezet voor sporenonderzoek. Ook werd een speurhond ingezet en is er direct een sms-alert verstuurd met het verzoek om tips en getuigen.

De overvaller is ongeveer 22 jaar, 1.75 lang, droeg donkere kleding, sportschoenen en een donkere sjaal voor zijn gezicht.

De politie is op zoek naar tips en getuigen. Degenen die even voor 08.00 uur bij de Actionwinkel bijzonderheden heeft gezien, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Lichtenvoorde via 0900-8844.

Video: