+ Nachtbraker Neede aangehouden

Geplaatst op 24 februari 2010, om 18:20 uur

NEEDE – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 24 februari een 30-jarige man uit Neede aangehouden. Meerdere malen kreeg de politie meldingen over geluidsoverlast die de man zou veroorzaken.

De politie kreeg in de nacht meerdere meldingen binnen dat de man voor geluidsoverlast zorgde door middel van zijn audioapparatuur. Al eerder waren agenten bij zijn woning langs gegaan om hem te waarschuwen. Toen hij bij een volgend bezoek van agenten iedere medewerking weigerde, hebben de agenten de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op dievenpad?

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 24 februari vier mannen aangehouden. Bij een verkeerscontrole troffen agenten in hun auto diverse inbrekersvoorwerpen aan, waaronder schroevendraaiers, handschoenen en bivakmutsen.

De politie hield omstreeks 02:00 uur op de Nieuwstad in Doetinchem de betreffende auto staande bij een verkeerscontrole. Hierbij troffen agenten de eerder genoemde voorwerpen in de auto aan. Alle vier de inzittenden, afkomstig uit Utrecht, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.