+ Man gaat door het lint

Geplaatst op 4 februari 2010, om 17:47 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 4 februari een 40-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van vernieling, huisvredebreuk en bedreiging.

De politie kreeg omstreeks 02:00 uur de melding dat een bewoner van een opvangcentrum voor daklozen aan de Stationsstraat in Apeldoorn een medewerker had bedreigd en diverse vernielingen in en aan het pand had aangericht. Naar aanleiding van zijn signalement konden agenten hem niet viel later op de Korte Kanaalstraat in Apeldoorn aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en de politie maakt proces-verbaal op.

Bekeuring voor 14 hardrijders

APELDOORN – De politie Apeldoorn hield woensdag 3 februari een verkeerscontrole op de Anklaarseweg en de Operettestraat. Er werden 14 bestuurders beboet voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid betrof 64 km/u, terwijl maximaal 30km/u is toegestaan.

De controles werden uitgevoerd naar aanleiding van klachten uit de buurt. Naast de snelheidsovertredingen werden er vier boetes gegeven voor het niet dragen van een autogordel en een maal voor het niet verlenen van voorrang.