+ Man verdacht van diefstal fiets - GelreNieuws        

+ Man verdacht van diefstal fiets

Geplaatst op 9 februari 2010, om 14:28 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 9 februari een 28-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets.

De politie zag twee mannen omstreeks 05:00 uur zonder verlichting fietsen op de Arnhemseweg in Apeldoorn. De twee mannen werden hierop aangesproken. Over de fietsen konden zij geen duidelijke verklaring afleggen. Plotseling nam één van hen de benen en wist te ontkomen. De andere man is aangehouden en ingesloten op verdenking van diefstal van een fiets. Beide fietsen werden door de politie in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in.

Inbrekersgereedschap in auto aangetroffen

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 9 februari een 25-jarige man uit Brabant aangehouden, omdat hij in het bezit was van meerdere inbrekersvoorwerpen.

De politie zag de man omstreeks 02.30 uur met hoge snelheid binnen de bebouwde kom rijden. De politie besloot de auto te controleren en trof meerdere inbrekersvoorwerpen in de auto aan. De man is hierop aangehouden en ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Winkeldiefstal

APELDOORN – De politie heeft maandag 8 februari een 59-jarige vrouw uit Apeldoorn verhoord over winkeldiefstal. De vrouw had meerdere goederen uit een supermarkt meegenomen zonder deze te betalen.

De politie kreeg omstreeks 12.00 uur de melding van de winkeldiefstal. De vrouw werd aangesproken door winkelpersoneel toen zij de kassa wilde passeren zonder te betalen voor de levensmiddelen die zij in haar mandje had. De politie heeft de vrouw aanhouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De vrouw is met een proces-verbaal heengezonden.

Grote buit bij bedrijfsinbraak

APELDOORN – Bij een verhuurbedrijf aan de Vissenstraat in Apeldoorn werd op maandagochtend 8 februari een inbraak ontdekt. Er zijn verschillende machines buitgemaakt.

De daders zijn het terrein opgekomen door een hek te forceren. Ze zijn er vandoor gegaan met onder andere vier minigravers van het merk Bobcat. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Woninginbraak

APELDOORN – Bij een woning aan de Zandloperweg in Apeldoorn is op maandagochtend 8 februari ingebroken. Er is onder andere een televisie buitgemaakt.

De daders zijn binnengekomen door een raam te forceren. Meerdere ruimtes in de woning zijn doorzocht. Er is onder andere een televisie meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.