+ Automobilist gewond bij aanrijding - GelreNieuws.nl

+ Automobilist gewond bij aanrijding

Geplaatst op 21 maart 2010, om 12:44 uur

TWELLO – Op zaterdagmiddag 20 maart is een 77-jarige automobilist uit Olst gewond geraakt na een aanrijding. Hij is met borstklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 13:55 uur. De 77-jarige automobilist reed over de Rijksstraatweg in Twello. Door onbekende oorzaak botste de man achterop een stilstaande auto. De automobilist raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Woninginbraak

TWELLO – Op zaterdagavond 20 maart is er ingebroken in een woning aan de H.W. Iordensweg in Twello. Er is onder andere een laptop weggenomen.

De bewoners waren enkele uren afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een raam open te breken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Rijbewijs kwijt

TEUGE – De politie heeft zaterdagavond 20 maart een 47-jarige Apeldoorner aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten zagen dat de automobilist rond 19.10 uur een inrijverbod aan de Rijksstraatweg in Teuge negeerde. Toen de agenten de man staande hielden bleek uit een blaastest dat hij onder invloed was. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.4. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Woninginbraak

ZUTPHEN – Tussen donderdagmiddag en zaterdagmiddag 20 maart is er ingebroken in een woning aan de Waarden in Zutphen. Wat er precies is weggenomen is nog onbekend.

Men is binnengekomen door een ruit te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com