+ Vernieling en onder invloed rijden

Geplaatst op 21 maart 2010, om 12:40 uur

APELDOORN – Op zaterdagavond 20 maart heeft de politie een 40-jarige Apeldoorner aangehouden voor vernieling en rijden onder invloed van alcohol.

De politie kreeg rond 23:30 uur een melding van vernieling. Een man zou autospiegels vernielen van geparkeerde auto’s aan de Paslaan in Apeldoorn. Een getuige zag dat de man vervolgens in een auto stapte en wegreed. Hij gaf het kenteken door aan de politie. Agenten konden op basis van het kenteken het woonadres van de man achterhalen.

Toen de agenten bij de woning van de man waren troffen zij de bestuurder van de auto daar aan. Uit een blaastest bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.5. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie heeft de vernieling in onderzoek.

Boete voor vechten op straat

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag 21 maart heeft de politie een 23-jarige Apeldoorner aangehouden voor vechten op straat.

Surveillerende agenten zagen rond 04:10 uur twee mannen vechten aan de Nieuwstraat in Apeldoorn. Eén van de twee mannen ging er vandoor de tweede man werd door de agenten aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor kon de man weer naar huis. Hij kreeg een bekeuring voor vechten op straat.

Man aangehouden na mishandeling

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 21 maart een 31-jarige Apeldoorner aangehouden voor mishandeling van een 22-jarige plaatsgenoot.

Agenten zagen rond 02:20 uur dat de 31-jarige man een andere man sloeg op het Caterplein in Apeldoorn. De man werd op heterdaad aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de exacte aanleiding van de mishandeling in onderzoek.

Boete voor deurtrapper

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag 21 maart heeft de politie een 20-jarige Apeldoorner aangehouden voor baldadigheid/vernieling.

De jongeman was samen met twee andere mannen en trapten rond 04:30 uur tegen een deur van een winkelpand aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. De deur werd niet beschadigd. Dit werd gezien door surveillerende agenten waarop de jongeman werd aangehouden. De twee andere mannen wisten te ontkomen. De Apeldoorner werd overgebracht naar het politiebureau en kon na verhoor weer naar huis. Hij kreeg een bekeuring.