+ Fietsster gewond bij aanrijding - GelreNieuws.nl

+ Fietsster gewond bij aanrijding

Geplaatst op 20 maart 2010, om 15:06 uur

APELDOORN – Een 20-jarige fietsster uit Apeldoorn is vrijdagmiddag 19 maart gewond geraakt na een aanrijding met een automobiliste. Ze raakte gewond aan haar been en liep nekklachten op.

Het ongeval gebeurde rond 17:20 uur. Een 57-jarige automobiliste uit Apeldoorn reed over de Laan van Westenenk richting te rotonde met de Aluminiumweg in Apeldoorn. Kort voor de rotonde moest zij remmen voor een automobilist die voor haar de rotonde opreed. Toen zij weer optrok om zelf de rotonde op te rijden zag zij de naderende fietsster die over het fietspad reed over het hoofd. De 20-jarige fietsster kwam ten val en raakte gewond. Zij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Automobilist rijdt zonder rijbewijs onder invloed

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 20 maart heeft de politie een 21-jarige Apeldoorner aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De jongeman werd rond 03:00 uur staande gehouden aan de Kayersdijk in Apeldoorn. Hij viel op doordat hij met gedoofde lichten over de Landrostlaan reed. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.5. De man werd voor nader verhoor ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.

Televisie gestolen uit elektronicazaak

APELDOORN – Op vrijdagmiddag 19 maart heeft de politie een 44-jarige man uit de gemeente West Maas en Waal aangehouden voor winkeldiefstal. De man had een televisie gestolen vanuit een elektronicazaak aan de Hoofdstraat in Apeldoorn.

Het winkelpersoneel merkte de diefstal op echter wist de man te ontkomen. Toen hij enkele uren later weer voor de winkel stond sprak het winkelpersoneel de man aan en alarmeerde zij de politie. Agenten kwamen ter plaatse en hebben de man aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Fietsendief (17) op heterdaad betrapt

APELDOORN – Op vrijdagmorgen 19 maart heeft de politie een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden voor diefstal van een fiets.

Agenten zagen dat er rond 11:20 uur een geparkeerde fiets aan de Deventerstraat in Apeldoorn werd gestolen. De 17-jarige jongen werd op heterdaad aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Hij kon na verhoor weer naar huis. De politie maakt proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com