+ Drugsdealer aangehouden

Geplaatst op 17 maart 2010, om 15:37 uur

APELDOORN – De politie heeft op dinsdag 16 maart een 22-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op de Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn. Hij wordt verdacht van het handelen in harddrugs.

Eerder op de dag zagen surveillerende politieagenten dat deze 22-jarige Apeldoorner elders in de stad onder verdachte omstandigheden contact had met andere personen. Het vermoeden bestond dat er in drugs gehandeld werd. na onderzoek kon de verdachte later op de dag worden aangehouden. Bij controle bleek dat hij een geringe hoeveelheid harddrugs bij zich had. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Tiener (14) jat fiets

BEEKBERGEN – De politie heeft op dinsdagmiddag 16 maart een 14-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets bij een woning aan de Keizersmantel in Beekbergen.

De politie kreeg omstreeks 15.00 uur melding van de diefstal. Een buurtbewoner zag dat de minderjarige jongen een fiets wegnam bij een woning aan de Keizersmantel. De buurtbewoner heeft de jongen staande houden en de politie ingelicht. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Hij wordt aangemeld bij het jeugdpreventieteam waar een passende strafmaatregel zal worden opgelegd. De fiets is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Auto inbraak

APELDOORN – In de nacht van maandag op dinsdag 16 maart is er ingebroken bij een auto die geparkeerd stond aan de Salomonszegel in Apeldoorn.

De 65-jarige eigenaar van de auto had de auto omstreeks 04.30 uur geparkeerd aan de Solomonszegel in Apeldoorn. Toen hij een half uur later terugkeerde bij zijn auto, ontdekte hij dat er ingebroken was. Men is de auto binnengekomen door een ruit te forceren. Er is onder meer een navigatiesysteem buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek.