+ Pool met hagelpatronen aangehouden - GelreNieuws.nl

+ Pool met hagelpatronen aangehouden

Geplaatst op 18 maart 2010, om 14:35 uur

APELDOORN – De politie heeft woensdag 17 maart een 34-jarige man uit Polen aangehouden. Agenten hielden het voertuig van de man staande voor controle en troffen daarin een tiental hagelpatronen aan.

De politie hield de auto van de man omstreeks 14:00 uur staande op een parkeerplaats bij de snelweg A1, bij de afslag Deventer. Bij de controle van het voertuig, troffen agenten de patronen aan in het dashboardkastje. De man werd aangehouden  voor overtreding van de Wet wapens en Munitie en is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Bestuurder boos over boete voor rijden zonder autogordel

APELDOORN – De politie heeft woensdag 17 maart een 42-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. De man werd door agenten aangesproken vanwege het niet dragen van een autogordel tijdens het autorijden. De man werd echter boos en probeerde zich te onttrekken aan de boete die hij hiervoor kreeg.

De politie had de automobilist omstreeks 14:00 uur op de Debussylaan in Apeldoorn staande gehouden, nadat men hem had zien rijden zonder autogordel. De bestuurder was het echter niet eens met zijn staande houding en weigerde bij de controle zijn rijbewijs te tonen. Hij probeerde weg te rijden, maar de agenten konden dit voorkomen. De man wilde op geen enkele manier zijn identiteit kenbaar maken. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Met alsnog een boete voor het niet dragen van zijn autogordel én het niet tonen van een geldig identiteitsbewijs is hij weer heengezonden.

Fotocamera weggenomen bij woninginbraak

APELDOORN – In de avond van woensdag 17 maart is er ingebroken bij een woning aan de Kil in Apeldoorn. Er werd hierbij onder meer een fotocamera weggenomen.

De bewoner had de woning begin van de avond verlaten en ontdekte de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gehoord en/of gezien hebben, te bellen met 0900-8844.

Rijden onder invloed

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 18 maart een 27-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie hield de bestuurder omstreeks 02:00 uur op de Meerkoetweg in Apeldoorn staande voor een controle. Een blaastest ter plaatse wees uit dat de man onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies de Apeldoorner 1,4 promille. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van een aantal uur.

Inbraak ijssalon

APELDOORN – In de nacht van woensdag op donderdag 18 maart is er ingebroken in een ijssalon aan de Hofstraat in Apeldoorn. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt.

De politie kreeg omstreeks 04:30 uur de melding van de inbraak. Een getuige had lawaai gehoord en zag dat er een raam van het pand geforceerd was. De politie heeft het pand met een politiehond doorzocht, maar trof niemand aan. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com