+ Dief gepakt met behulp camerabeelden

Geplaatst op 4 maart 2010, om 21:34 uur

ZUTPHEN – De politie heeft woensdag 3 maart een 27-jarige man uit Zutphen aangehouden. De man wordt ervan verdacht in februari een geldbedrag te hebben gestolen vanuit een café aan de Groenmarkt in Zutphen.

Mede dankzij camerabeelden van het café kwam de 27-jarige man als verdachte in beeld.

De 27-jarige man is woensdagochtend 3 maart op het politiebureau aangehouden, en dezelfde dag verhoord. Hij is heengezonden met een proces-verbaal.

Man aangehouden na winkeldiefstal

ZUTPHEN – De politie heeft op woensdag 3 maart een 33-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal bij een winkel aan de Gasthuisstraat in Zutphen.

De man liep omstreeks 13.00 uur de winkel uit met onbetaalde kledingstukken. Een medewerker is vervolgens achter de man aangegaan en heeft hem staande gehouden. Gealarmeerde politieagenten konden de man aanhouden en hebben hem overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De man is heengezonden met een proces-verbaal.

Inbraak woning

EPSE – Op woensdagmiddag 3 maart is er ingebroken bij een woning aan het Wansink in Epse. Er is onder meer een geldbedrag buitgemaakt.

Men is binnengekomen door een raam te forceren. Er is onder meer een geldbedrag buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Inbraak in woning bungalowpark

ZUTPHEN – Op woensdagavond 3 maart is er ingebroken bij een woning aan het Bronsbergen in Zutphen. Er zijn onder andere twee laptops buitgemaakt.

De bewoner ontdekte de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een deur te forceren. Er zijn onder andere twee laptops meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Diefstal uit schuur

WILP -In de nacht van dinsdag op woensdag 3 maart is er ingebroken in een schuur van een woning aan de Oolmansweg in Wilp. Er is een gazonmaaier buitgemaakt.

De diefstal werd woensdagmiddag ontdekt. Men is vermoedelijk de schuur binnengekomen door een niet afgesloten deur. De politie heeft de diefstal in onderzoek.