+ Auto bestuurder zonder rijbewijs in beslag genomen - GelreNieuws.nl

+ Auto bestuurder zonder rijbewijs in beslag genomen

Geplaatst op 5 maart 2010, om 14:42 uur

politie verkeer controle verkeerscontrole alcohol alcoholcontrole logoPUTTEN – De politie heeft donderdag 4 maart een 39-jarige man uit Putten bekeurd omdat hij zonder rijbewijs in een auto bestuurde. Deze werd dan ook in beslag genomen.

Surveillerende agenten zagen de man omstreeks 10.30 uur op de Oude Garderenseweg in Putten rijden. Zij herkenden de bestuurder waarvan bekend is, dat hij geen rijbewijs heeft. Ze lieten hem stoppen en gaven aan dat zijn auto in beslag werd genomen. De man reageerde behoorlijk geïrriteerd en wilde in eerste instantie de sleutels niet afgeven. Uiteindelijk gebeurde dit toch en is de auto door de politie meegenomen. Tegen de Puttenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Naast deze bestuurder heeft de politie in Putten tijdens een verkeerscontrole zes bestuurders bekeurd omdat zij hun gordel niet droegen en één bestuurder omdat hij niet handsfree aan het bellen was.

Snelkraak bij tankstation

HEERDE – Vrijdagochtend 5 maart heeft er een snelkraak plaatsgevonden bij een tankstation aan de Molenweg in Heerde. De daders zijn zonder buit vertrokken.

De snelkraak werd omstreeks 03.30 uur via de alarmcentrale gemeld. De dieven hebben de toegangsdeuren geforceerd. Bij de komst van de politie en de eigenaar was men reeds vetrokken. Zo te zien wordt er niets vermist. De politie onderzoekt de snelkraak.

Veertig automobilisten te snel bij wegwerkzaamheden Harderwijk

HARDERWIJK – Veertig automobilisten krijgen binnenkort een boete op de deurmat. Zij reden te hard op de N 302 onder Harderwijk, waar op dat moment wegwerkzaamheden bezig zijn en een snelheidsbeperking van 50 km geldt.

Voor de veiligheid van de op dat moment werkzame wegwerkers geldt op de N 302 een snelheidsbeperkende maatregel. Men moet er nu 50 km per uur rijden. Van de ruim 500 passanten reden er 40 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km.

Politie zoekt contact met veroorzaker schade

NUNSPEET – De politie zoekt contact met de chauffeur van een vrachtwagencombinatie die donderdag 4 maart rond 12.55 uur op de Secretaris Mulderweg in Nunspeet een lantaarnpaal omver heeft gereden.

De chauffeur vervoerde op zijn vrachtwagencombinatie een grote houten stacaravan en heeft bij het manoeuvreren een lantaarnpaal omver gereden. Het is niet duidelijk of de bestuurder dit wel gemerkt heeft. Hij is weggereden in de richting Harderwijk. Voor de schadeafhandeling vraagt de politie of de bestuurder zich wil melden. Hij kan bellen met 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com