+ Poging overval op benzinestation Putten

Geplaatst op 2 maart 2010, om 13:58 uur

PUTTEN – Op maandagavond 1 maart hebben twee onbekende mannen met bivakmuts een poging gedaan om een benzinestation aan de Strandboulevard in Putten te overvallen.

Omstreeks 19.25 uur probeerden twee onbekende mannen de toegangsdeur van het benzinestation te forceren. De toegangsdeur van het benzinestation was door de werknemers uit voorzorg vergrendeld. Hierdoor is het de daders niet gelukt binnen te komen. De daders zijn er ter voet vandoor gegaan.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Van de daders is alleen bekend dat het om twee jonge mannen van ongeveer 16-20 jaar oud ging. Ze droegen donkere kleding. De ene dader is een man met tenger postuur en ongeveer tussen de 1.65 a 1.70m lang, hij had een voorwerp in zijn hand dat leek op een vuurwapen. De andere dader was een man met normaal postuur en ongeveer 1.75 a 1.80m lang. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De politie roept mensen die mogelijk iets hebben gezien, of andere informatie hebben over de poging tot overval, op om de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Twee auto’s in brand

ERMELO – In de nacht van maandag op dinsdag 2 maart woedden er twee autobranden aan de Gentenerf en Rozenlaan in Ermelo.

De politie kreeg omstreeks 23.55 uur en 03.20 uur melding van de autobranden. Het is onduidelijk hoe de autobranden zijn ontstaan. De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de twee autobranden en sluit brandstichting niet uit.

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844.

Diefstal uit tas

HATTEM – Op vrijdagmiddag 26 februari is een 56-jarige vrouw uit Hattem bestolen van haar portemonnee bij een winkel aan de Kerkstraat in Hattem.

De vrouw was omstreeks 15.00 uur aan het winkelen. Toen zij in haar tas keek, ontdekte zij dat haar portemonnee verdwenen was. In haar portemonnee zaten onder andere geld en bankpasjes. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Inbraken in recreatiebungalows

ERMELO – Tussen zondag 21 februari en maandag 1 maart is er in twee recreatiebungalows aan de Fazantlaan in Ermelo ingebroken. Er zijn onder meer televisies buitgemaakt.

Men is binnengekomen door een raam te forceren. Er zijn onder meer televisies meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.