+ Meerdere auto’s opengebroken in Nunspeet - GelreNieuws.nl

+ Meerdere auto’s opengebroken in Nunspeet

Geplaatst op 26 maart 2010, om 13:32 uur

NUNSPEET – In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 maart zijn in Nunspeet meerdere auto’s opengebroken. Deuren en ramen werden geforceerd om binnen te kunnen komen in de auto’s.

Uit de auto’s werden diverse spullen gestolen, van zonnebrillen en navigatiesystemen tot snoepgoed. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

De politie kreeg in de ochtend meerdere meldingen van auto-inbraken. Zo is er ingebroken bij auto’s die geparkeerd stonden in de Enkweg, Jasmijnweg, Ribesweg, Larikserf en Vlierweg (2x). De politie roept eventuele overige gedupeerden op om ook aangifte te doen. Zij kunnen hiervoor kontact opnemen met de politie via 0900-8844.

Bromfietser rijdt met valse kentekenplaat

EMST – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 26 maart een 35-jarige man uit Epe aangehouden. De man reed op een bromfiets die een vals kenteken voerde.

De agenten zagen de bromfietser rijden op de Eperweg in Emst. Zij hielden de man staande voor een controle. Hierbij bleek dat het kenteken van de bromfiets niet de juiste was. Deze zou volgens de registratie van de Dienst Wegverkeer tot een andere bromfiets toebehoren. Aangezien de bestuurder ook geen legitimatiebewijs kon tonen, werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De bromfiets is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Supermarkt doelwit inbraak

PUTTEN – In de nacht van donderdag op vrijdag 26 maart is er ingebroken bij de supermarkt ‘Aldi’ aan de Bilderdijkstraat in Putten.  De buit bestond voornamelijk uit rookwaar.

De politie kreeg omstreeks 04:30 uur via de alarmcentrale de melding van de inbraak. Men is het pand binnengekomen door de toegangsdeur te forceren. De politie heeft direct een onderzoek gestart en de omgeving afgezocht naar eventuele daders. Helaas zonder resultaat. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com