+ Onder invloed de berm in - GelreNieuws.nl

+ Onder invloed de berm in

Geplaatst op 18 maart 2010, om 14:31 uur

GROENLO – In de nacht van woensdag op donderdag 18 maart heeft de politie een 30-jarige man uit Groenlo aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man belandde met zijn auto in de berm.

De politie kreeg omstreeks 05.25 uur melding van het ongeval. De 30-jarige man reed op de Leerlooier in Groenlo en belandde daar in de berm langs de weg, omdat hij met zijn auto uit de bocht gevlogen was. Een blaastest ter plaatse wees uit dat de man onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 2,3 promille blies. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Hij is met een proces-verbaal en een rijverbod van twaalf uur heengezonden.

Man aangehouden na vernieling en bedreiging

ULFT – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 18 maart een 40-jarige man uit Ulft aangehouden wegens vernieling van twee auto’s en bedreiging.

De politie kreeg omstreeks 00.10 uur melding dat de verdachte twee auto’s had vernield aan de Pol in Ulft. De politie stelde een onderzoek in en trof de verdachte in zijn eigen woning aan. Tijdens zijn aanhouding uitte de man diverse bedreigingen richting de politieagenten. Ook verzette hij zich tegen zijn aanhouding. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Minderjarige rijdt zonder helm op bromfiets

DIDAM – De politie heeft op woensdag 17 maart een 15-jarige jongen uit Didam bekeurd op de Stationslaan in Didam voor het rijden op een bromfiets zonder helm.

Surveillerende agenten zagen de jongen omstreeks 16.00 uur zonder helm op een bromfiets rijden op de Stationslaan in Didam. Hierop hebben zij de jongen staande gehouden. Bij controle bleek de jongen minderjarig en dus niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn. De jongen heeft een boete gekregen voor het rijden zonder helm en geldig rijbewijs.

Politie zoekt getuigen aanrijding

NEEDE – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die plaatsvond op dinsdag 16 maart op de Eibergseweg in Neede.

Een 28-jarige automobiliste uit Lichtenvoorde reed met haar rode Volkwagen Polo omstreeks 16.30 uur op de Eibergseweg in Neede. Voor haar reed een groene tractor die op een gegeven moment achteruit reed om te kunnen keren. Hierbij ontstond een aanrijding, die schade veroorzaakte aan de auto van de 28-jarige automobiliste. Na de aanrijding heeft de bestuurder zijn gegevens niet kenbaar gemaakt aan de automobiliste.
De politie is op zoek naar mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren, en doet uiteraard ook een beroep op de bestuurder van de groene tractor om zich bij de politie te melden. Men kan de politie bellen via 0900-8844.

Politie zoekt getuigen inbraak woning

WICHMOND – Op woensdag 17 maart is er ingebroken bij een woning aan de Baron van der Heijdenlaan in Wichmond. Het is nog onduidelijk wat er is weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen.

De inbraak is overdag gepleegd. Men is de woning binnengekomen door een ruit te forceren aan de achterzijde van de woning. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien, dat met de inbraak in verband kan worden gebracht, te bellen met 0900-8844.

Jongeman steelt geld bij werk

NEEDE – De politie heeft op woensdag 17 maart een 18-jarige jongeman uit de gemeente Berkelland aangehouden op verdenking van diefstal. Hij zou bij een supermarkt aan de Zwaluwstraat in Neede, waar hij werkte, een geldbedrag hebben meegenomen.

De politie kreeg omstreeks 21.30 uur melding van de diefstal. De jongen werd door medewerkers van de supermarkt betrapt bij het wegnemen van het geld. Hierop hebben zij de jongen staande gehouden en de politie ingelicht. De politie heeft de jongen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De jongen is met een proces-verbaal heengezonden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com