+ Vrouw gewond bij verkeersongeval Lievelde

Geplaatst op 17 maart 2010, om 15:35 uur

LIEVELDE – Een 55-jarige automobiliste uit Lievelde raakte dinsdag 16 maart gewond toen zij op de Gasteveldesedijk in Lievelde met haar auto half in de sloot belandde. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 09:45 uur de melding van het ongeval. De vrouw reed op de Gasteveldesedijk in de richting van de Winterswijkseweg. Toen ze iets uit haar tas wilde pakken, schampte ze een boom links van de weg en kwam vervolgens rechts van de weg half in een sloot tot stilstand. De vrouw is met armletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aangehouden na vernieling van ruit van woning

WINTERSWIJK – De politie heeft dinsdag 16 maart een 29-jarige man uit Winterswijk aangehouden. De man zou een ruit hebben vernield van een woning aan de Spreeuwstraat in Winterswijk. De aanleiding voor zijn daad is onbekend.

De politie kreeg omstreeks 17:30 uur de melding van de vernieling. Ter plaatse troffen agenten de 29-jarige man aan. Tijdens zijn aanhouding uitte de man diverse bedreigingen richting de agenten. Ook verzette hij zich tegen zijn aanhouding. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Inbraak in meerdere voertuigen

DOETINCHEM – In de nacht van maandag op dinsdag 16 maart is in de buurt van de Transportweg in Doetinchem, op het bedrijventerrein bij de woonboulevard, bij diverse voertuigen ingebroken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De politie kreeg dinsdagochtend de melding van de inbraken. Bij een drietal auto’s, twee vrachtwagens en een bestelauto) zijn de ramen geforceerd om binnen te kunnen komen. De autopapieren werden weggenomen. Deze zijn later in de buurt teruggevonden. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de inbraken te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800 – 7000 ( Meld Misdaad Anoniem).

Bewoner treft ravage na woninginbraak

STEENDEREN – In een woning aan de Dorpsstraat in Steenderen is dinsdag 16 maart ingebroken. Hierbij werden onder andere een geldbedrag en sieraden weggenomen.

Men is de woning binnengekomen door een deur te forceren. De woning werd doorzocht, waarbij geld en sieraden werden buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben, zich te melden via 0900-8844.

Beboet bij snelheidscontroles

DREMPT/STEENDEREN – De politie hield woensdagochtend 17 maart naar aanleiding van klachten een snelheidscontrole op de Zomerweg in Drempt en de Doesburgseweg in Steenderen. Er werden in totaal acht bestuurders bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid betrof 99 km/u op het gedeelte waar een maximum snelheid van 60 km/u geldt.

De politie voert regelmatig naar aanleiding van klachten van buurtbewoners snelheids-controles uit. Meestal worden de klachten aan de wijkagent doorgegeven soms ook aan het Politie Service Centrum via 0900 – 8844. Woensdag werd in Drempt en Steenderen gecontroleerd. Acht bestuurders werden bekeurd voor te hard rijden.