+ Politie onderzoekt brandstichting op schutting Epe - GelreNieuws.nl

+ Politie onderzoekt brandstichting op schutting Epe

Geplaatst op 16 maart 2010, om 20:17 uur

EPE – Op maandagmiddag 15 maart is er een schutting bij een woning aan de Midachten in Epe in brand gestoken.

De politie kreeg omstreeks 17.30 uur melding van de brand. Ter plaatse bleek de brand al geblust te zijn door een buurtbewoner. Vermoedelijk is de brand aangestoken door een jongen van 17 à 18 jaar oud, de jongen heeft een kaal hoofd. De politie onderzoekt de zaak en vraagt mensen die iets gezien hebben contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Man aangehouden voor bezit harddrugs

HARDERWIJK – De politie heeft op maandag 15 maart een 19-jarige jongeman zonder vaste woonplaats aangehouden op de Westermeenweg in Harderwijk. De jongeman was in het bezit van een hoeveelheid harddrugs.

Surveillerende agenten zagen de verdachte omstreeks 14.30 uur voor een winkel aan de Westermeenweg. De verdachte viel op, omdat hij voor de winkel stond te schreeuwen en op de ruiten aan het bonken was. Hierop werd de verdachte staande gehouden en bij controle bleek dat de man een hoeveelheid harddrugs bij zich had. Hij had onder meer speed bij zich. De man is aangehouden en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De drugs zijn in beslag genomen.

Inbraak in bestelauto

HARDERWIJK – In de nacht van maandag op dinsdag 16 maart is er ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Gelreweg in Harderwijk. Er is onder meer een laptop buitgemaakt.

De politie kreeg omstreeks 01.30 uur melding van de inbraak. Een passant had de inbraak ontdekt en de politie ingelicht. Men is de bestelauto binnengekomen door een ruit te forceren. Uit de bestelauto is onder andere een laptop meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Inbraak in kledingwinkel

EPE – In de nacht van zaterdag op zondag 14 maart is er ingebroken bij een kledingwinkel aan de Sternpassage in Epe.

De daders zijn vermoedelijk binnengekomen door een deur te forceren. Er zijn onder meer kledingstukken buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com