+Verdachte mishandeling na achtervolging aangehouden - GelreNieuws.nl

+Verdachte mishandeling na achtervolging aangehouden

Geplaatst op 6 maart 2010, om 15:03 uur

ZUTPHEN/LAREN  – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 maart een 52-jarige man uit Zutphen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 62-jarige vrouw uit Zutphen.

De melding kwam rond 00.45 uur bij de politie binnen dat de 62-jarige vrouw mishandeld was door de 52-jarige man. De man en vrouw, die een relatie hebben, zaten samen in een auto.  Nadat er ruzie was ontstaan is zij mishandeld en uit de auto gezet ter hoogte van een camping in Laren. De 52-jarige man reed met hoge snelheid weg. De politie kwam de auto op de Zutphenseweg in Lochem op het spoor. Na een flinke achtervolging is de man in de binnenstad van Zutphen aangehouden.

De politie heeft deze mishandeling in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben worden verzocht zich te melden bij de politie Zutphen of contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.

Beginnend bestuurder onder invloed

WARNSVELD – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 maart een 21-jarige man uit Vorden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.

De automobilist werd rond 23.45 uur staande gehouden op de Rijksstraatweg in Warnsveld. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 0.37 blies.
De man is een beginnend bestuurder. Er is een rijverbod van twee uur opgelegd en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbraak bedrijf

TWELLO – In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 maart is er ingebroken in een tuincentrum aan de Burgemeester van der Feltzweg in Twello. Het is onduidelijk of er iets is weggenomen.

De inbraak heeft vermoedelijk tussen vrijdagavond 21.30 uur en zaterdagochtend 08.45 uur plaatsgevonden. Men heeft het pand vermoedelijk via de achterzijde bereikt en waarschijnlijk is men via een ladder het glasdak op gegaan. Enkele glasplaten waren vernield. Het is nog onduidelijk of er iets is weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak of de verdachte worden verzocht zich te melden bij de politie Apeldoorn of contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com