+ Alcoholmobilist met ongeldig rijbewijs aangehouden - GelreNieuws.nl

+ Alcoholmobilist met ongeldig rijbewijs aangehouden

Geplaatst op 7 maart 2010, om 15:33 uur

ERMELO – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 7 maart een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Ermelo aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.

De bestuurder werd staande gehouden op de Groene Allee in Ermelo. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 2,07 blies. Het rijbewijs van de man bleek niet meer geldig te zijn. De man kreeg een rijverbod van 13 uur en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol en het hebben van een ongeldig rijbewijs.

Poging inbraak tankstation

PUTTEN – In de nacht van zaterdag op zondag 7 maart is er gepoogd in te breken in een tankstation aan Oude Rijksweg in Putten.

Bij de politie kwam de melding van de poging tot inbraak binnen rond 04.50 uur. Een buitendeur was geforceerd. Vermoedelijk is men niet binnengekomen. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak of de verdachte(n) worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.

Rijbewijs snelle automobilist ingevorderd

HEERDE – De politie heeft zaterdagavond het rijbewijs van een 21-jarige man uit Heerde ingevorderd omdat hij buiten de bebouwde kom met een snelheid van 135 kilometer per uur reed.

De man reed rond 20.15 uur op de Eperweg in Heerde. Een controle wees uit dat hij 135 kilometer per uur reed, waar 80 kilometer per uur is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com