+ Vrouw aangevallen door onbekende man - GelreNieuws.nl

+ Vrouw aangevallen door onbekende man

Geplaatst op 29 maart 2010, om 17:15 uur

ZUTPHEN – Op zondagavond 28 maart is op de Boompjeswal in Zutphen een 27-jarige vrouw uit Zutphen mishandeld toen ze haar hond uitliet. De politie is op zoek naar getuigen.

De vrouw liep omstreeks 23:10 uur een melding van de vrouw. Zij was de hond aan het uitlaten en werd door een man op een fiets naar de grond geduwd. De man is bovenop haar gesprongen waarna een worsteling ontstond. De hond is tegen de man opgesprongen waardoor de vrouw wist te ontkomen. De vrouw liep letsel op in het gezicht.

De verdachte is een blanke man van ongeveer 50 jaar oud met gemillimeterd haar. Hij is 1 meter 80 lang en heeft een gezet postuur. Hij droeg een spijkerbroek en een korte donkere jas met capuchon.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de mishandeling contact op te nemen met de politie via telefoonnummer: 0900 8844.

Aanhouding na fietsdiefstal

ZUTPHEN – De politie heeft op zondagmiddag 28 maart een 17-jarige jongen uit Zutphen aangehouden op de Wagnerstraat. Hij wordt ervan verdacht een fiets gestolen te hebben.

De politie kreeg omstreeks 16:30 uur de melding van een man die bij zijn gestolen fiets stond met de verdachte er bij. De verdachte verklaarde dat hij de fiets die nacht gekregen had van een onbekende man. Hierop is de jongen aangehouden op verdenking van diefstal of heling van de fiets. De jongens is meegenomen naar het politiebureau. Hij wordt aangemeld bij een jeugdpreventieproject voor een passende maatregel.

Inbraak in shop tankstation

EPSE – In de nacht van vrijdag op zaterdag 27 maart is er ingebroken in de shop van een tankstation aan de Lochemseweg in Epse. Er zijn onder meer sloffen sigaretten weggenomen.

De politie kreeg op zaterdagmorgen de melding van de inbraak. Deze zou hebben plaatsgevonden tussen 02:30 uur en 04:30 uur. Men is vermoedelijk binnen gekomen door een valse sleutel te gebruiken. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak en zoekt getuigen, met name weggebruikers die daar tussen genoemde tijdstippen hebben gereden en iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak, contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.