Getuige van mishandeling neergestoken

Geplaatst op 29 maart 2010, om 17:10 uur

APELDOORN – Een 21-jarige man uit Apeldoorn is maandag 29 maart gewond geraakt toen hij een nog onbekende jongen te hulp schoot die lastig gevallen werd door twee andere jongens aan de Carrousselweg in Apeldoorn. De politie wil graag in contact komen met de jongen die lastig gevallen werd.

De 21-jarige man fietste rond 07:30 uur over de Carrousselweg toen hij zag dat twee jongens een andere jongen van zijn fiets afduwden. De man stapte af en duwde het tweetal van de jongen af. De jongen die lastig gevallen werd fietste ondertussen weg in de richting van de Beeklustweg. Na een korte woordenwisseling met het tweetal wilde de 21-jarige man weer naar zijn fiets lopen, toen hij een stomp voelde in zijn zij. De man liep door en fietste weg, en ontdekte pas na aankomst op zijn werk dat hij een snee had opgelopen in zijn zij. Vermoedelijk is de man niet in zijn zij gestompt, maar gestoken met een scherp voorwerp. De 21-jarige is naar het ziekenhuis gegaan waar de snee gehecht is.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft vanmiddag een verklaring opgenomen van de man en stelt een onderzoek in. De politie wil ook graag in contact komen met de jongen die belaagd werd door het duo. Hij wordt dringend verzocht zich bij de politie te melden. Ook is de politie op zoek naar getuigen die wellicht iets gezien hebben van dit voorval. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.