+ Twee gewonden bij ongeval Apeldoorn

Geplaatst op 28 maart 2010, om 17:01 uur

APELDOORN – Een 44-jarige man uit Apeldoorn en zijn 11-jarige passagier uit Soest raakten zaterdagmiddag 27 maart gewond nadat zij tegen een boom botste op de Amersfoortseweg in Apeldoorn.

De 44-jarige man reed omstreeks 16:30 uur over de Amersfoortseweg in de richting van Nieuw Milligen. Door nog onbekende oorzaak raakte de man de macht over het stuur kwijt. Zijn auto ging tollen en kwam aan de linkerzijde van de weg in de berm tegen een boom tot stilstand. Zowel de bestuurder als zijn 11-jarige passagier raakte gewond en zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Rijbewijs scooterrijder ingevorderd

LOENEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 28 maart het rijbewijs ingevorderd van een 28-jarige man uit Spankeren. De scooterrijder reed over de Eerbeekseweg in Loenen onder invloed van alcohol.

De man is omstreeks 00:00 uur gecontroleerd. Hij bleek onder invloed van alcohol en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 1,0. De man is een beginnend bestuurder. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.