Vrouw gewond bij verkeersongeval in Doetinchem

Geplaatst op 10 maart 2010, om 20:00 uur

DOETINCHEM – Een 68-jarige vrouw uit Doetinchem raakte dinsdag 9 maart gewond toen zij op haar fiets op de IJsselkade in Doetinchem met een auto in aanrijding kwam en hierbij ten val kwam.

De hulpdiensten kregen omstreeks 13:30 uur de melding van het ongeval. De vrouw reed op haar fiets op de IJsselkade ter hoogte van de Prinsenhof. Zij fietste op de fietsstrook in de richting de Raadhuisstraat. Op een gegeven moment wilde zij linksaf de weg oversteken. Hierbij zag zij de personenauto die in dezelfde richting reed en haar van achterteren naderende niet. Een aanrijding met deze auto, bestuurd door een 75-jarige automobilist uit Deventer was het gevolgd. Hierbij kwam zij ten val. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Verdachten woninginbraak aangehouden

WINTERSWIJK – De politie heeft twee verdachten aangehouden van een woninginbraak afgelopen maandag 8 maart aan de Slingelweg in Winterswijk. Bij de inbraak werd een geldbedrag buitgemaakt.

De inbraak bij de betreffende woning vond plaats in de nacht van zondag op maandag 8 maart. Er werd een raam geforceerd om binnen te kunnen komen. Er werd uiteindelijk alleen een geldbedrag uit de woning weggenomen. Onderzoek leidde naar de twee verdachten, een 19 en 20 jarige jongen, beiden uit Winterswijk. Ze zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.

Inbraak supermarkt

DIDAM – Bij een supermarkt aan de Spoorstraat in Didam is in de nacht van dinsdag op woensdag 10 maart ingebroken. Het alarmsysteem werd gesaboteerd en een hoeveelheid geld en rookwaar is weggenomen.

De inbraak werd ’s ochtends vroeg gemeld. Men is het pand via het dak binnengekomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die mogelijk iets gehoord en/of gezien hebben dat hiermee in verband kan worden gebracht, te bellen met 0900-8844.

Muntenverzameling gestolen bij woninginbraak

VARSSEVELD – Bij een woning aan de Spoorstraat in Varsseveld is dinsdagmiddag 9 maart ingebroken. Er werd hierbij onder meer een muntenverzameling weggenomen.

De woninginbraak werd aan het einde van de middag gemeld. Men is de woning binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt eventuele getuigen om zich te melden via 0900-8844.